Excursies

Excursies en dagtours in Big Island (Hawaii)

Op alle eilanden van Hawaii kunnen de bezienswaardigheden bezocht worden door deel te nemen aan excursies. Wij kunnen deze voor u reserveren, maar u kunt dit doorgaans ook gemakkelijk zelf ter plaatse regelen. Bij aankomst op het hoofdeiland Oahu, zal onze agent u op de eerste ochtend uitnodigen voor een eenvoudig ontbijt - waarbij u toeristische informatie gepresenteerd krijgt en u de gelegenheid heeft excursies te boeken. U hoeft hier geen gebruik van te maken, maar als u van plan bent om de eilanden te verkennen met excursies, dan is dit wellicht een goede gelegenheid ze te boeken.

Wilt u een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een bepaalde datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke excursie het beste op uw wensen aansluit. Dit scheelt ter plaatse een hoop geregel. 

Hieronder de "Excursie Package Deals" die wij voor u kunnen bijboeken om uw reis onvergetelijk te maken.

Molokini Crater | vakantie Hawaii

Best of Hawaii - Deluxe Package Deal

Ontdek de mooiste hoogtepunten van elk eiland

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Best of Hawaii on a budget

Best of Hawaii on a budget Package Deal

Tijdens deze excursie deal bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Neem contact op met een van onze experts!

Excursie pakket - Hula Reis Deluxe

Hula Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Big Island. Klik hier voor het hele reisplan.

Excursie pakket - Hula Budget

Hula on a budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Excursie pakket Hawaii compleet

Hawaii Compleet Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden.

Excursie pakket - Makai Budget

Makai Budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Pearl Harbor oorlogsmonument | Oahu

Makai Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Maui en Big Island. Klik hier voor het hele reisplan.