Excursies

Excursies en dagtours in Maui (Hawaii)

Op alle eilanden van Hawaii kunnen de bezienswaardigheden bezocht worden door deel te nemen aan excursies. Wij kunnen deze voor u reserveren, maar u kunt dit doorgaans ook gemakkelijk zelf ter plaatse regelen. Bij aankomst op het hoofdeiland Oahu, zal onze agent u op de eerste ochtend uitnodigen voor een eenvoudig ontbijt - waarbij u toeristische informatie gepresenteerd krijgt en u de gelegenheid heeft excursies te boeken. U hoeft hier geen gebruik van te maken, maar als u van plan bent om de eilanden te verkennen met excursies, dan is dit wellicht een goede gelegenheid ze te boeken.

Wilt u een bijzondere excursie maken welke niet dagelijks vertrekt of wilt u niet het risico lopen dat een bepaalde excursie is volgeboekt op een bepaalde datum, dan adviseren we u deze vooraf te reserveren en op te nemen in uw reisplan. We kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en welke excursie het beste op uw wensen aansluit. Dit scheelt ter plaatse een hoop geregel. 

Hieronder de "Excursie Package Deals" die wij voor u kunnen bijboeken om uw reis onvergetelijk te maken.

Molokini Crater | vakantie Hawaii

Best of Hawaii - Deluxe Package Deal

Ontdek de mooiste hoogtepunten van elk eiland

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Best of Hawaii on a budget

Best of Hawaii on a budget Package Deal

Tijdens deze excursie deal bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Neem contact op met een van onze experts!

Excursie pakket Hawaii compleet

Hawaii Compleet Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 4 eilanden van Hawaii. U verkent Oahu, Kauai, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden.

Excursie pakket - Makai Budget

Makai Budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Maui en Big Island. Klik hier voor de mogelijkheden!

Pearl Harbor oorlogsmonument | Oahu

Makai Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Maui en Big Island. Klik hier voor het hele reisplan.

Snorkelen | Molokini

Makuku Deluxe Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Maui. Klik hier voor het hele reisplan.

Helikoptervlucht | Kauai

Makuku on a budget Excursie Package Deal

Tijdens deze excursie deal in Hawaii bezoekt u 3 eilanden van Hawaii. Tijdens deze reis bezoekt u Oahu, Kauai en Maui. Klik hier voor de mogelijkheden.