Aston Mahana At Kaanapali

4* Resort

Ligging: Aston Mahana at Kaahapali ligt aan het Noord Kaanapalistrand op ongeveer op 3,2 km van Kapalua Airport en 37 km van KahuluiAirport. Dit resort aan het strand biedt een panoramisch uitzicht opde prachtige Stille Oceaan vanuit elk van zijn 215 suites. Er zijn ookverschillende golfbanen in de buurt.

Kamers: De speciaalingerichte studio's en suites met airconditioning zijn vollediguitgeruste standaard voorzien van een satelliet / kabel-tv, een eigenbadkamer en een volledig ingerichte keuken.

Faciliteiten: Hetresort nu verwelkomt de gasten in een prachtige lobby met gloednieuwemeubels, ramen en vloeren. Onder de aangeboden faciliteiten behoren eeninternettoegang, een wasservice en een parkeerplaats. Recreatievefaciliteiten, zoals een verwarmd zwembad aan het strand, 2 tennisbanenen een sauna.

Exclusief: Ter plaatse betaalt ueen Resort Fee per kamer per nacht. Het bedrag is afhankelijk van hethotel en is terug te vinden bij de reisbescheiden. De resort fee geeft urecht op koffie & thee faciliteiten, kluisje in de kamer endagelijkse ochtendkrant. Ook dit is afhankelijk van het hotel watinclusief de resort fee is.