Castle Kamaole Sands

3* Aparthotel

Ligging: Gelegen aan de overkant van het Kamaole Beach Park inhet strandplaatsje Kihei op ca. 45 minuten rijden van Laheina. De luxewinkels en restaurants van Wailea liggen op 6km rijden en de luchthavenop 24km rijden.

Kamers: De suites van het Castle Kamaole Sands heeft een uniek ingerichte zithoek met kabel-tv, een dvd-speleren cd-speler. Ze beschikken over een eigen balkon en een eethoek. Elkesuite heeft ook een wasmachine en een droger en een volledig uitgerustekeuken.

Faciliteiten: Er is een groot buitenzwembad, eenzonneterras en twee bubbelbaden. Op het mooi en groene terrein bevindenzich ook een fitnesscentrum en vier tennisbanen. Er zijn barbecquefaciliteiten. Het hotel heeft een eigen activiteitenbalie die u ook kanhelpen met het regelen van rondleidingen en activiteiten, waarondersnorkelen en duiken.

Exclusief: Ter plaatsebetaalt u een Resort- en Cleaning Fee per kamer. De resort fee bedraagt ±USD 35.00 (onder voorbehoud). De resort fee geeft u recht op toegangtot het zwembad, ochtendkrant en lokale telefoongesprekken. Ook dit isafhankelijk van het hotel wat inclusief de resort fee is. De cleaning fee bedraagt ± USD 135.00 (onder voorbehoud) per verblijf.