Ritz Carlton Hotel

Bekroond luxe 5* hotel

Ligging: Het Ritz Carlton Kapalua is een prachtig hotel datdeel uit maakt van het Kapalua Resort. Het hotel ligt op het beroemdeeiland Maui, zeer dicht bij het historische stadje Lahaina met directetoegang tot de rustige, bekroonde Fleming Beach.

Kamers: Dekamers zijn uitgerust met gratis WiFi en een iPod-dock. Alle kamerszijn rookvrij en zijn voorzien van kunstwerken die zijn gemaakt opHawaii.

Faciliteiten: Het hotel biedt de besterestaurants, entertainment en recreatieve activiteiten, evenals de bestekwalitatieve faciliteiten. The Ritz-Carlton Kapalua is uitgerust meteen full-service spa en een 24-uursfitnesscentrum. U kunt ontspannen opde 4 tennisbanen of in het buitenzwembad met 3 verschillende dieptes.

Exclusief: Terplaatse betaalt u een Resort Fee per kamer per nacht. Het bedrag isafhankelijk van het hotel en is terug te vinden bij de reisbescheiden.De resort fee geeft u recht op gratis internet, shuttle service, toegangtot het sportcentrum, zwembad en strand, koffie & theefaciliteiten, kluisje in de kamer, fles water in de kamer, dagelijkseochtendkrant en lokale telefoongesprekken. Ook dit is afhankelijk vanhet hotel wat inclusief de resort fee is.