Aqua Lotus At Diamond Head

4* Boutique hotel

Ligging: Dit stijlvolle boetiek hotel ligt pal tegenover hetQueen Kapiolani Park en op een steenworp afstand van de Honolulu Zoo enhet Waikiki Aquarium. U kunt ook gemakkelijk de populaire golfbanen, devele winkels en het strand te voet bereiken. Op bepaalde ochtenden in deweek kunt u gratis deelnemen aan yogalessen, of gratis gebruikmaken vanstrandfietsen. Er worden elke ochtend gratis thee en koffie geserveerd.

Kamers: Hethotel heeft 51 ruime en comfortabele kamers, verdeeld over 4categoriën: standard en premiumkamer met uitzicht op Diamond Head enstandard en premium met uitzicht op de oceaan. Alle kamers zijn voorzienvan gratis WiFi, televisie met webtv en videogames, een iPod-dock eneen dvd-speler. Elke kamer heeft een eigen balkon of een patio metspectaculair uitzicht op de oceaan of Diamond Head Crater. Bovendienhebben alle kamers luxe King size bedden met een kussen-top matrassen enkussens met ganzendonseen, een ruime koelkast en een extra groot bureaumet high speed internetaansluiting. U kunt 24 uur in-roommassage-service boeken. In de badkamer vindt u Terry / pique spa gewadenen heerlijke badproducten.

Faciliteiten: Tot deeetgelegenheden van het Aqua Lotus Honolulu behoren het Diamond HeadGrill Restaurant en de Honolulu Bar. Dicht bij de foyer vindt u hetOcean Seafood & Steak House. Het hotel heeft een 24 uurs receptiemet conciërgeservice, bagagedepot en stomerij service.

Exclusief: Terplaatse betaalt u een Resort Fee per kamer per nacht. Het bedrag isafhankelijk van het hotel en is terug te vinden bij de reisbescheiden.De resort fee geeft u recht op gratis internet, parkeerplaats, Yogalessen, Waikiki shuttle service, gebruik van fietsen, koffie & theefaciliteiten, kluisje in de kamer, dagelijkse ochtendkrant, films enplaystation 3 games en lokale telefoongesprekken. Ook dit is afhankelijkvan het hotel wat inclusief de resort fee is.