Aston Waikiki Circle

3* Boutique hotel

Ligging: Dit opvallende boutique hotel met z'n karakteristiekekoker vorm ligt direct aan de boulevard van Waikiki Beach. Om het hotelvindt u een ruim aanbod van restaurants, winkels en attracties die ugemakkelijk te voet kunt bereiken. Er zijn veel verschillende soortenrestaurants in de buurt waar u met plezier dineert, van betaalbarefamilierestaurants, fastfood, exotische cuisine, fussion kitchen tot deinternationale gourmet style restaurants. En ook 's avonds en 's nachtszult u zich in de entertainmenthoofdstad van de Pacific geen momentvervelen, er is zinderende entertainment te vinden in discotheken,clubs, theaters en bars met Hawaiian muziek, rock bands, magische shows,en nog veel meer.

Kamers: De 104 recentelijkgerenoveerde kamers zijn modern en kleurrijk ingericht en voorzien vanbalkon, badkamer met douche, airco, televisie, telefoon, koelkast,haardroger, kluisje, koffiezetter en highspeed internetaansluiting(extra fee). Vanwege de kokervorm van het hotel zijn de kamers niet alte groot en hebben de kamers aan de achterzijde geen uitzicht op deoceaan. Daarentegen zijn de full oceanview kamers waarschijnlijk de bestbetaalbare in Waikiki in z'n soort. De kamers worden dagelijksschoongemaakt. Huwelijksreizigers, overwinteraars, en old-timers houdenvan dit kleine hotel met front-desk personeel dat de tijd neemt om je teleren kennen.

Faciliteiten: Dit aangename hotel heefteen tropische flair. Er zijn surfplank lockers en beach gear voor desportief ingestelde gasten beschikbaar. Het hotel is al wat ouder enniet overdreven luxe, maar beschikt over alle noodzakelijkefaciliteiten, zoals een restaurant, bar, wasservice en tourdesk. Hethotel is onlangs gerenoveerd en meest belangrijk - het heeft een leukeontspannen en vriendelijke sfeer.

Exclusief: Terplaatse betaalt u een Resort Fee per kamer per nacht, deze bedraagt USD20,00. Met de Resort Fee betaalt u voor het gebruik van koffie &thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, lokaletelefoongesprekken, gebruik van kluisje op de kamer en toegang totinternet. Ook dit is afhankelijk van het hotel wat inclusief de resortfee is.