Sheraton Princess Kaiulani

Firstclass 3* hotel

Ligging: Dit aantrekkelijk geprijsde firstclass hotel ligt aan de boulevard - met aan de overkant meteen Waikiki Beach. Het hotel ligt in het centrum van Waikiki, naast de gezellige International Market Place en op loopafstand van winkels, restaurants en het nachtleven van Waikiki. Op deze locatie groeide de laatste prinses van Hawaii op, Princess Victoria Kaiulani.

Kamers: De 1150 kamers zijn goed verzorgd en ruim. De kamers zijn voorzien van airco, TV, telefoon, koelkast, kluis, strijkijzer & -plank, haardroger en thee & koffie faciliteiten. De meeste kamers hebben een balkon. Op elke verdieping staat een ijsmachine.

Faciliteiten: Dit aangename hotel beschikt over 4 restaurants, snackbar bij het zwembad, diverse bars en lounges, groot buitenzwembad met sundeck, tennisbanen, wasservice, winkels, tourdesk en parkeergarage. Dagelijks is er in het hotel een Polynesische Show. Het hotel biedt mogelijkheden tot golfen. Aan het strand kunt u zeilcatamarans en surfboards huren.

Exclusief: Ter plaatse betaalt u een Resort Fee perkamer per nacht. Het bedrag is afhankelijk van het hotel en is terug tevinden bij de reisbescheiden. De resort fee geeft u recht op internet,toegang tot het business center, parkeerplaats, flesje water op dekamer, koffie & thee faciliteiten, kluisje in de kamer en lokaletelefoongesprekken. Ook dit is afhankelijk van het hotel wat inclusiefde resort fee is.