Hawaii Compleet Excursie Package Deal

Hawaii Compleet – alle must sees of Hawaii vanaf € 975,00 p.p.  Ontdek Hawaii of zijn best!

  • Oahu - USS Missouri, Arizona Memorial and Pearl Harbor:

Vergeet de lange wachtrijen en krijg de kans om tijdens deze onvergetelijke tour Pearl Harbor te zien. Vaar tevens boven het drijvende gedenkteken de USS Arizona Memorial en reis af naar de Punchbowl begraafplaats.  Sluit de tour af door het historische Honolulu in deze combotour. Duur: 8 uur.

  • Kauai - The Ultimate Kauai Helicopter Adventure

Zie de schoonheid van Kauai vanuit een doorgaans onbereikbaar perspectief per helikopter.

Wees verwonderd als u 55 minuten lang over de Waimea Canyon, Wailua Falls, Mount

Waialeale en als hoogtepunt de Na Pali Coast vliegt.

  • Kauai – Na Pali catamaran cruise

Ervaar de majestueuze Na Pali kust vanaf een catamaran. U vaart 6 uur langs de torenhoge kustlijn, langs ongerepte stranden, watervallen en grotten. Ga snorkelen, ontmoet dolfijnen & schildpadden. 

  • Maui - Molokini Snorkel Tour

Reis naar een andere wereld waar je omringd wordt door honderden vissen en zeldzame koraalformaties. Duur: 5 uur tijdens de ochtendtour om 8.00 uur incl. ontbijt, lunch en open bar.

  • Maui – Royal Lahaina Luau on Maui

De laatste stralen van een spectaculaire zonsondergang, het ritme van de trommels en de oproep van de conch shell betekenen het begin van Maui’s meest opwindende Polynesische Luau. Beleef een fantastische nacht op de eilanden, een klassieke mix van diner, Hula-dans en een Hawaiiaans feest.

  • Big Island – A STAR – Circle of Fire / Waterfalls 45- 50 min Helicopter Flight

Helikoptervlucht vanaf Hilo over de meest geologisch actieve omgeving op aarde die sinds 1983 voortdurend uitbarst. Vlieg over lavastromen, tropische regenwouden en watervallen!

 

# Prijzen voor 2020 zijn onder voorbehoud.