Hawaii Hula Reis

16-daagse vakantie Hawaii incl. Oahu, Kauai en Big Island

ID: 92596

Inleiding

De ideale reis voor natuurliefhebber. Het prachtige groen en de weelderige planten van Kauai staan in contrast met de gloed van de vulkanen en het zwart van de lavabrokken op Big Island. Zie de diversiteit van moeder aarde zoals de mens deze niet zou kunnen bedenken!

In een oogopslag

• 16 daagse indivuduele rondreis incl. internationale en nationale vluchten

• Overnachtingen op Oahu, Kauai & Big Island

• incl. huurauto op alle eilanden behalve Oahu

Reisprogramma(wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - Oahu.

Vlucht vanaf Amsterdam naar Honolulu. Aankomst laat in de avond, u gaat op eigen gelegenheid naar uw hotel in Waikiki.

3 overnachtingen: Shoreline Hotel Waikiki

Dag 2: - 3e dag: Oahu.

Tijdens de twee dagen kunt u het eiland Oahu ontdekken en van het strandleven in Waikiki genieten. Ga in ieder geval één dag rond het eiland ("The Bus" rijdt elke 20 minuten rond het eiland ). Oahu kent vele unieke plekken. Eindig de dag met een diner in een van de leuke restaurants in de wijk Waikiki.

Dag 4: Oahu - Kauai.

Vandaag transfer naar de luchthaven van Honolulu voor de vlucht naar Kauai. Na aankomst haalt u uw huurauto af en rijdt u naar uw hotel.

5 overnachtingen: Aston Islander on the Beach

Dag 5: - 8e dag: Kauai.

Kauai wordt ook het bloemeneiland van Hawaii genoemd. Het is het oudste en meest begroeide eiland van het archipel. Bij de Hanalei vallei kunt u het prachtige uitzicht bewonderen met de talloze watervallen en andere unieke plekken ontdekken. De Na’ Pali Coast is zeker een bezoek waard. U kunt hier een prachtige wandeling maken of een excursie per boot. Tijdens uw verblijf op Kauai mag een bezoek aan de indrukwekkende Waimea canyon zeker niet uitblijven, geniet van de fantastische uitzichten.

Dag 9: Kauai - Big Island (Hawaii).

U levert de huurauto in op de luchthaven van Lihue. Na aankomst op de luchthaven van Kona staat een nieuwe huurauto voor u gereed.

5 overnachtingen: Royal Kona Resort 

Dag 10: - 13e dag: Big Island Hawaii.

Het meest spectaculaire landschap vindt u op het eiland Hawaii, ook wel the Big Island genoemd. Belangrijkste hoogtepunt op het eiland is de Kilauea vulkaan, de meest constant actieve vulkaan ter wereld. U ziet rookkolommen opstijgen uit de krater en op tal van andere plaatsten op de vulkaanhelling. De zwarte rotsen aan de Kona kust bieden een scherp contrast met het donkerblauw van de oceaan, het lichtblauw van de lucht en het groen van de vegetatie. Bij Hapuna en Waikoloa vindt u de beste stranden van het eiland.

Dag 14: - 15e dag: Big Island (Hawaii) - Amsterdam.

U levert de huurauto weer in op de luchthaven van Kona en vertrekt 's avonds vanuit Big Island op dag 14.

Dag 16: Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam.

 

PeriodePrijs p.p.
15.12.2019 - 31.12.2019€ 3510
01.01.2020 - 31.03.2020€ 2845
01.04.2020 - 20.06.2020€ 2895
21.06.2020 - 24.08.2020€ 3476
25.08.2020 - 31.10.2020€ 2990

Prijzen

​​Prijzen gelden per persoon op basis van minimale deelname van 2 personen met verblijf op 1 kamer.
Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of wijzigingen.

Inclusief
• Lijnvlucht met United Airlines vanaf Amsterdam in Economy Class inclusief € 330 taksen en toeslagen (wijzigingen voorbehouden)

• 1 bagagestuk à 23kg per persoon op de internationale vluchten

• Interne vluchten in Hawaii met Hawaiian Airlines (geen bagage inbegrepen)

• 3 nachten in het gekozen hotel in Honolulu 

• 5 nachten in het gekozen hotel op Kauai

• 5 nachten in het gekozen hotel op Big Island

• Alamo-huurauto op Kauai en Big Island (Economy Full Inclusive, incl. 1 chauffeur, CDW-verzekering zonder eigen risico, SLI-verzekering met dekking tot 1 mln. USD, lokale belastingen)

 

Exclusief
• Benzine, borg ter plaatse, extra chauffeur

• Persoonlijke uitgaves

• Maaltijden en excursies

• Sommige hotels hebben een verplichte Resort Fee, welke ter plekke moet worden betaald

• Bagage op de vluchten tussen de Hawaiiaanse eilanden (USD 25 voor het eerste stuk, stand december 2018)

• Reisverzekering

 

 Opmerking
Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Aston Islander On The Beach | hotel op Kauai

Aston Islander On The Beach

Goed gelegen 3* hotel

Dit rustige en toch centraal gelegen hotel ligt aan het zandstrand, naast het winkelcentrum 'Coconut Plantation Marketplace' dat over een aantal goede restaurants beschikt

Royal Kona Resort | hotel op Big Island

Royal Kona Resort

3* Resort

Spectaculaire ligging op de zwarte zeekliffen met uitzicht op Kailua Bay, in het hart van het gezellige centrum van Kailua-Kona.

Shoreline Hotel Waikiki | hotel op Oahu

Shoreline Hotel Waikiki

Charmant 3,5* hotel

Gelegen op minder dan 5 minuten lopen van Waikiki Beach en het Royal Hawaiian Centre en op ca. 20 minuten rijden van de internationale luchthaven.

Toeslagen

Het is mogelijk om deze reis uit te voeren met KLM. De toeslag voor de vluchten uitgevoerd door de KLM bedraagt € 315 per persoon.
In de maanden juli-augustus en de kerstperiode is de toeslag onder voorbehoud. 

Big Island Hawaii is het grootste eiland van de groep. U verblijft tijdens deze reis in de omgeving van het plaatsje Kona, vanuit Kona is het ca. 3 uur rijden naar het Vulcanoes National Park. In dit schitterende park kunt u prachtige wandelingen maken en afhankelijk van de omstandigheden de lava vanaf de vulkaanhelling omlaag zien stromen en zo de zee in zien storten.

Een dagtrip met uw huurauto vanuit Kona is mogelijk, maar vrij lang. Wij bieden u daarom tegen een kleine toeslag de mogelijkheid om uw verblijf op Big Island op te splitsen en 2 nachten in de omgeving van het Vulcanoes National Park te verblijven. De laatste 3 nachten brengt u dan gewoon door zoals aangegeven in het hotel in Kona.

Toeslag € 95 p.p. plus eenmalig $ 50 voor de one way autohuur (one way fee ter plaatse te voldoen).

Let op!

Wij willen u er op attenderen dat bij veel hotels op Hawaii ter plaatse een Resort-  en/of Cleaning Fee wordt gevraagd. De Resort Fee betaalt u per kamer per nacht en de Cleaning Fee betaalt u per kamer per verblijf. Met de Resort Fee betaalt u onder andere voor het gebruik van koffie & thee faciliteiten op de kamer, een dagelijkse krant, gebruik van kluisje op de kamer en toegang tot internet maar dit is geheel afhankelijk per resort wat inclusief is. Alle genoemde bedragen zijn altijd onder voorbehoud, resorts kunnen te allen tijde hun tarieven wijzigen of invoeren waar de Fee eerder nog niet van toepassing was. Op deze site kunt u de meest up-to-date informatie krijgen betreft de verschillende Fees op Hawaii maar ook voor de overige bestemmingen in de Verenigde Staten. resortfeechecker.com/